ER ONTBREEKT EEN ARTIKEL IN MIJN BESTELLING

Op de leveringsbon in het door jou ontvangen pakket staan alle artikelen vermeld die in het pakket zitten.

Ongeacht het aantal leveringen dat nodig is om jouw bestelling te bezorgen, wordt alleen het bedrag in rekening gebracht dat in eerste instantie werd aangegeven op het moment dat je je bestelling plaatste.

Als een artikel wel op de paklijst staat, maar niet in het pakketje zit, klik dan hier om contact op te nemen met de klantenservice.