MIJN PAKKETJE IS NIET AFGELEVERD

Excuses dat je je pakketje nog niet hebt ontvangen.

Als onze chauffeur geen handtekening heeft weten te bemachtigen op het afleveradres, heeft hij/zij mogelijk het pakketje bij je buren afgegeven.

Bij bestellingen die bij de buren zijn afgegeven, wordt op het beoogde adres een afleverbewijs door de brievenbus gedaan om aan te geven waar het pakketje zich bevindt.

Raadpleeg het afleverbewijs voor een naam of nummer van degene die het pakketje in zijn/haar bezit heeft.

Als de link in het volgsysteem aangeeft dat je pakketje is afgeleverd en je hebt geen idee waar je pakketje zich bevindt, klik dan hier om contact op te nemen met de klantenservice.