MIJN KORTINGSCODE IS NIET VERWERKT, HOE VOER IK DEZE IN?

Excuses dat je kortingscode niet is verwerkt in je bestelling. De reden waarom je code wellicht niet is verwerkt, kan zijn:

- Per bestelling kan slechts één kortingscode worden toegepast.

- De actie is slechts van toepassing op één transactie.

- De actie geldt niet voor bepaalde artikelen, bijv. artikelen in de uitverkoop.

- De actie loopt niet meer.

Controleer de actievoorwaarden voor eventuele uitzonderingen. Indien je nog steeds problemen hebt met de kortingscode, klik dan HIER om contact op te nemen met de klantenservice, geef vervolgens de kortingscode door die je probeert in te voeren en wij helpen je graag verder.