VEILIG ONLINE WINKELEN

Alle gegevens die je aan ons verstrekt, worden veilig bewaard dankzij ons beveiligingssysteem van de hoogste kwaliteit.

Wij maken gebruik van een beveiligde SSL (Secure Socket Layer)-internetverbinding met 128 bit-encryptie om jouw betalingsgegevens te beschermen. Je pc zal automatisch de beveiligde internetverbinding openen wanneer je je bestelling plaatst. Dit houdt in dat alle gegevens die je verstrekt en alle antwoorden daarop worden gecodeerd voordat ze via het internet worden verzonden.

Je kunt zien of een pagina beveiligd is als de "http" vóór www. in het venster met het browseradres, is vervangen door "https". Bovendien verschijnt er een gesloten hangslotje in de onderste balk van het browseradres.

Let op we vragen onze klanten nooit om rekeningnummers of creditcardgegevens via e-mail te bevestigen. Mocht je een e-mail ontvangen waarin wordt beweerd dat deze van ons is, negeer deze dan en reageer er niet op.

Verified by Visa en Mastercard® SecureCode™

Om je een nog prettiger gevoel te geven tijdens het online winkelen bij

oasis-stores.com hebben we "Verified by Visa and Mastercard® SecureCode™" (geverifieerd door Visa en Mastercard® SecureCode™) ingevoerd. Deze diensten zorgen voor een nog betere bescherming tegen ongeoorloofd gebruik van je bestaande geregistreerde account wanneer je bij ons winkelt.

Om gebruik te maken van deze dienst moet je je eerst registreren bij de bank of de instantie die je kaart uitgeeft. Klik hier voor meer informatie over "Verified by Visa" of klik hier om meer te weten te komen over Mastercard® SecureCode™.